10

Campaigns

 

Waarom marketingcampagnes?

Marketingcampagnes opzetten voor jouw product of dienst is belangrijk als je jouw product of dienst wil laten zien aan de buitenwereld. je wilt bijvoorbeeld je naambekendheid vergoten van jouw product of dienst, je imago veranderen of uw wilt de koopintentie van jouw doelgroep verhogen. Om dit allemaal te kunnen bereiken door middel van campagnes is het belangrijk om doelen te stellen en te bepalen welk medium u gaat inzetten.

Verschillende campagnes.

Soms zijn campagnes eenmalig, soms zijn ze herhalend en soms zijn de campagnes doorlopend. Ook kunnen de campagnes bedoeld zijn voor een grote groep mensen of individueel. Ook is het belangrijk om voor de verschillende mediums zoals: websites, apps of social media de juiste campagnes te gebruiken.

Google Adwords campagne bij Followr.

Met Google Adwords zorg je ervoor dat jouw advertentie daar is op het moment dat jouw doelgroep zoekt naar jouw product of dienst. Het mooie aan het adverteren via google Adwords is dat je pas betaalt wanneer iemand op de advertentie klikt en dus jouw website bezoekt. Followr helpt u graag bij het uitzetten van een Google Adwords campagne.

Gratis adviesrapport

Benieuwd naar verbeterpunten in uw online marketing? Laat het ons weten en wij sturen u een gratis adviesrapport! Geef bij ‘keywords’ aan op welke 3 termen u graag gevonden wilt worden in zoekmachines.