10

Content

 

Wat is content marketing?

Content marketing is het informeren, opleiden en communiceren met klanten zonder reclame of verkoop. Door zinvolle informatie te bieden voor de doelgroepen, die niet direct gekoppeld is aan de producten of diensten, bied je meerwaarde en creƫer je binding met de organisatie. door consequent content marketing te plaatsen die zowel relevant als waardevol is voor de doelgroep, bouwen organisaties aan reputatie en authoriteit. Om content marketing te verspreiden worden verschillende content marketing kanalen ingezet zoals: blogs, podcasts, e-mails, nieuwsbrieven en white papers.

Effectieve content marketing.

Effectieve content marketing richt zich minder op het direct verhogen van de verkoop. Effectieve content marketing is het meer een vorm van investeren, investeren in klanten en bedrijven zodat ze een investering terug gaan doen. Een veel gebruikte term in deze context is ook: conversation marketing. Hier staat het dialoog van de klant centraal, niet het verzamelen van likes en retweets.

Gratis adviesrapport

Benieuwd naar verbeterpunten in uw online marketing? Laat het ons weten en wij sturen u een gratis adviesrapport! Geef bij ‘keywords’ aan op welke 3 termen u graag gevonden wilt worden in zoekmachines.