10

Social media

Waarom  social media?

Social media is tegenwoordig één van de belangrijkste onderwerpen als we het hebben over online marketing. Op dit moment zijn er wereldwijd 2 miljard social media accounts. Ruim 1,6 miljard van die accounts worden bezocht via een mobiel apparaat. Gemiddeld is een social media gebruiker dagelijks bijna twee en een half uur kwijt aan het bezoeken van social media platformen. Met de juiste strategieën bied social media daarom de ultieme kans om een heel groot publiek te kunnen bereiken.

Social media marketing.

Ook kun je social media benaderen met verschillende marketing strategieën. Daarom is het belangrijk om goed uit te zoeken welke het best bij uw organisatie past. Gaat uw liever voor de snelle verhoging van de omzet? of wilt u graag een langdurige relatie opbouwen met uw klant door middel van content marketing?

Om de marketing in social media zo optimaal te benutten is het van belang dat u uw doelgroep zo volledig mogelijk in kaart kan brengen. Dit zal het nog makkelijker en goedkoper maken om uw doelgroep te bereiken op social media.

Gratis adviesrapport

Benieuwd naar verbeterpunten in uw online marketing? Laat het ons weten en wij sturen u een gratis adviesrapport! Geef bij ‘keywords’ aan op welke 3 termen u graag gevonden wilt worden in zoekmachines.